A magyar oldal

A magyar oldal

Üdvözlünk a blog.hu-n!

2012. október 28. - Lilapulcsis

Üdvözölnek a blog.hu felületén, pedig már lassan 11 hónapja rendszeresen publikálok, csak éppen egy más címen (itt találod: http://lilapulcsis.blog.hu/ ). A Lilapulcsis könyvei blog, mint ahogy a címből is leszűrhető könyvekről, kulturális eseményekről, filmekről szól...pedig ennél sokkal több gondolat fogalmazódik meg bennem, aminek hely kell, így megszületett A magyar oldal.

Régóta vágyam, hogy szétkürtöljem a világba milyen is magyarnak lenni, magyarként szemlélni az életet...mert mi (mint minden nép, nemzet, kisebbség vagy bármilyen csoport) másként látjuk a világot, máshogyan értelmezzük azt, hogy mi történik körülöttünk.  Kisebbségi magyarként néha, mások számára abszurdnak tűnő élethelyzetekbe kerülök...lehetetlennek tűnő beszélgetésekbe keveredek. Vicces? Vagy szomorú? Én elmesélem, majd te eldöntöd.

A menüsor magyarázata:

Útbaigazítós:

Itt találsz minden közérdekű, működéssel kapcsolatos információt.

Személyes

Ebben a rovatban a  hétköznapi tapasztalataimról mesélek. Rövid történetek, érdekes tanulásggal...

Világ(os)

Szeretem hangoztatni a véleményem, a világos kategóriában mindennapi hírekkel kapcsolatosan olvashatod a véleményem.

Utazós

Imádok utazni. Még inkább, ha különlegesebb, vadabb ország a célpont. Balkán és kelet az ideális végállomás...és rengeteg érdekes történetet kell még elmesélnem ezekről az utazásokról.

Csajos

Néha elkap a lendület és kikapcsolódásként kézműves foglalkozásokkal töltöm a szabad időm, talán meg is osztok egy-két bevált módszert veled is.

Hogyan?

A korral egyre több tapasztalattal gazdagodunk, hogyan érdemes célt választani, legyőzni a kihívásokat...ebben a rovatban a saját bevált módszereimről mesélek.

Könyves

Már említettem a könyves blogom, ez a menüpont a Lilapulcsis könyvei oldalra visz, ahol könyvekről, filmekről, zenékről, kultúráról olvashatsz.

Jó szórakozást...és még egy utolsó gondolat:

Mindenkinek fontos a visszajelzés. Az online világban méginkább, mivel itt annyira távol vagytok tőlem és nem látom az arcotokat olvasás közben. Hozzászólásban leírhatod a véleményed, amely mindig aranyat ér, még akkor is, ha nem ugyan az, mint az enyém :)

 Üdv. Lilapulcsis

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaroldal.blog.hu/api/trackback/id/tr994875481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása